Un blog despre gaini,catei si plante de toate felurile

Dupa ce a luptat in continuu cu opozitia ( a se citi eu si una bucata soacra), consortul a plecat intr-o zi intr-o „nevinovata” vizita la un vecin. De aici s-a intors cu diverse printre care trei „piese” nou-noute ( de anul asta, cum se zice pe la tara cu referire, evident, la anul trecut ) de asortat la poiata.
Ca sa nu zica nimeni nimic ( sa nu crezi dragule ca nu mi-am dat seama de strategie!), a venit intai cu o domnisoara incaltata cu niste cizme din fulgi. Frumoasa, ce sa zic dar cam timida. Cum noi avem trei cocosi tineri plus Milica, va dati seama ca au inceput s-o curteze intens iar celelalte doamne din poiata, lesinate de invidie pentru atentia acordata brusc unei sublime necunoscute au purces la o alerga cat e curtea de mare. Ea saraca, panicata rau, fugea cat o tineau cizmele.

Vecinul ne-a zis ca e de rasa. Rasa insa a ramas pana in ziua de astazi incerta pentru ca noua ni s-a parut oricum frumoasa asa ca ar fi putut fi si o gaina nerasata ca tot ne-ar fi placut.

Dupa ce a adus-o pe ea, consortul a disparut rapid. Cand s-a intors a facut-o insotit de doua rate. Da, ati citit bine, a achizitionat si doua rate, adica o rata si un ratoi dar lumea asa zice cand de vorba de mai mult de o rata, indiferent de sexul exemplarelor. Am inceput sa bombanim ca vor murdari apa gainilor, ca vor face mizerie ca…alte multe chestii care argumenteaza perfect de ce n-ar trebui sa avem rate. Consortul nimic! Vrea si el doua rate si pace. Asa ca familia de macanitoare a ramas in poiata si a fost alergata la randu-i, corespunzator, de catre Milica si compania.

Ulterior toata lumea s-a obisnuit cu veneticii parveniti in poiata, si acum domneste linistea si pacea. Si pentru ca doamna rata a facut si doua oua, intre timp, pe acolo prin spatiul rezervat lor, pe unde a nimerit, au fost bonusate corespunzator de catre stapani cu un iaz in care sa faca dus si sa innoate dupa pofta inimii. Nu va ganditi ca am facut ditamai piscina, e mai mult o groapa, asa, ca sa nu zicem ca n-avem.

Bonus picture: Linda says „Hi” to all her fans

Comments on: "Noi achizitii in poiata" (6)

  1. Dupa o lectura ca m-a bine dispus, te intreb in roata de masina ce ai? Are o utilizare anume sau asa de designe?

  2. se coloreaza frumos poiata, sa va traiasca.

  3. Frumoasa noua puicuta!"Hi!" to Linda.

  4. Urmeaza citeva curci si, eventual, o pereche de giste…

  5. @Vasi, roata de masina n-are momentan utilitate. Ea obisnuia pana de curand sa ocroteasca un puiut de tei care insa s-a uscat. Asa ca acum zace pe acolo si domnisoarele il folosesc pe post de loc de catarat.@Simf, multumim frumos.@Dani, de asta mi-e si mie frica :)) Suntem ca drogatul. Nu ne putem opri 😛

  6. frumos.La anul ma apuc si eu de sportul asta 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: